Logo De Kreek Premiumzorg

Vacatures

Vacature GZ-psycholoog V&O i.o.
32 uur per week (2 jaar)
najaar 2018

De Kreek – Premiumzorg GGZ, is een kleinschalige instelling  voor Generalistische Basis- en Specialistische GGZ op meerdere  locaties in Zeeuws - Vlaanderen.  Volwassenen en ouderen, kinderen en jeugdigen kunnen er terecht voor psychodiagnostiek en ambulante behandeling vanuit een multimethodisch kader.

Wij bieden betrokken, klantgerichte en vakkundige psychologische zorg. Door de kleinschaligheid en de goede inbedding in de bredere geestelijke gezondheidszorg zijn er korte lijnen met cliënten en verwijzers. Onderlinge collegialiteit staat hoog in het vaandel.

Profiel
Wij zoeken een GZ-psycholoog i.o. (m/v) om onze zorg aan volwassenen en ouderen  te versterken. Wij zoeken iemand die onze zorgvisie deelt, zelfstandig kan werken, collegiaal is met een open en reflectieve instelling en wil werken op 2 locaties. Testdiagnostische en behandelervaring zijn een vereiste. Verbondenheid met de regio is een pré. Kennis van andere talen eveneens.

Taakomschrijving

  • intake, anamnese, testpsychologisch onderzoek en indicatiestelling
  • uitvoeren van generalistische behandelingen voor cliënten met diverse problematiek
  • formuleren, uitvoeren en bijstellen van behandelplannen
  • verslagleggen en rapporteren volgens geldende eisen
  • onderhouden van contacten met verwijzers

Wij sluiten een opleidings-arbeidsovereenkomst Piogg, conform de CAO-GGZ (salariëring: functiegroep 60, aanloopschool 59).
Wij scheppen de voorwaarden voor een kwaliteitsvolle praktijkopleiding en dragen de praktijkopleidingskosten (praktijkbegeleiding, werkbegeleiding en supervisie).  De kosten voor het cursorisch gedeelte dienen door jou gedragen.

Je reactie ontvangen we graag voor 30 april 2018: schriftelijke sollicitatie, CV, kopie verklaring vooropleidingseisen. Bij aanstelling dient een ‘verklaring omtrent gedrag’ te worden overlegd.
 
De Kreek – Premiumzorg GGZ
Paul Vanhaeren en  Marjan Oosterhoff , bestuurders
Nieuwstraat 19, 4501 BA Oostburg ;
De selectiegesprekken vinden plaats in Sas van Gent.