Logo De Kreek Premiumzorg

Bereikbaarheid

Ons secretariaat is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 12:00 en 13:00 tot 15:00 uur via 0117 - 455244.

Mailen kan via secretariaat@dekreekpremiumzorg.nl

Het persoonlijke e-mail adres van uw behandelaar krijgt u in de uitnodigingsbrief voor uw eerste afspraak.

Telefonisch aanmelden

Aanmelden kan iedere werkdag telefonisch van 8.30-12.00 uur en van 13.00-15.00 uur. Tijdens dit gesprek vragen wij naar het Burger Service Nummer (BSN) en polisnummer van de zorgverzekering. Zorg ervoor dat u deze gegevens bij de hand heeft voordat u contact opneemt. Op deze manier kunnen wij u sneller helpen.

U kunt het BSN vinden in het paspoort of op het identiteitsbewijs. Het polisnummer kunt u vinden op uw zorgverzekeringspasje of op de polis van uw zorgverzekeraar.

Toestemming ouders

Voor een aanmelding van een kind tot en met 15 jaar is het noodzakelijk dat beide gezaghebbende ouders toestemming geven. Voor meer informatie klikt u hier

Bevestiging

Om de afspraak te bevestigen ontvangt u van ons een e-mail met daarin de datum en de tijd van de afspraak en de vraag om uw e-mailadres te verifieren via de bijgevoegde link. Daarna ontvangt u een tweede mail met een link naar een online vragenlijst. Wij vragen u om deze in te vullen voor de eerste afspraak.

Als u verhinderd bent

Bij verhindering wordt u verzocht dit uiterlijk 24 uur van tevoren (weekend en feestdagen niet meegerekend) te berichten, daar de besproken tijd anders voor de helft in rekening kan worden gebracht. Deze rekening komt niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Afmelden kan telefonisch op werkdagen tijdens de hierboven aangegeven tijden. Tevens via het antwoordapparaat, en via   secretariaat@dekreekpremiumzorg.nl