Logo De Kreek Premiumzorg


Vacatures

Vacature psychodiagnostisch/psychologisch medewerker

Mei 2019

De Kreek – Premiumzorg GGZ, is een kleinschalige instelling  voor Generalistische Basis- en Specialistische GGZ op meerdere  locaties in Zeeuws - Vlaanderen. Volwassenen en ouderen, kinderen en jeugdigen kunnen er terecht voor psychodiagnostiek en ambulante behandeling vanuit een multimethodisch kader.

Wij bieden betrokken, klantgerichte en vakkundige psychologische zorg. Door de kleinschaligheid en de goede inbedding in de bredere geestelijke gezondheidszorg zijn er korte lijnen met cliënten en verwijzers.Onderlinge collegialiteit staat hoog in het vaandel.

Profiel

Als psychodiagnostisch medewerker participeer je in het multidisciplinaire team en verricht je zelfstandig psychodiagnostisch onderzoek. Je stelt het psychologische rapport op aan de hand van onderzoeksgegevens en gedragsobservaties, trekt conclusies en weet deze te vertalen naar praktische adviezen. De onderzoeksresultaten bespreek je met de cliënt en derden. De werkzaamheden worden uitgevoerd onder eindverantwoordelijkheid van een GZ- psycholoog of psychotherapeut. Tevens ben je in staat om te adviseren over het samenstellen van de testbatterij en het up-to-date houden van het testmateriaal.
Naast het psychodiagnostisch onderzoek werk je als co-therapeut bij groepstherapieën.

Wat verwachten we van jou?

Je bent een enthousiaste, HBO-opgeleide professional, waarbij ervaring een pré is. Je bent in het bezit van een HBO-diploma Toegepaste Psychologie en je beschikt over een registratie binnen het SKJ of je komt in aanmerking voor de aanmelding daarvoor. Verder beschik je over goede sociale vaardigheden en heb je een open en reflectieve instelling. Tevens zijn goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden van belang. Tenslotte ben je flexibel ingesteld en in het bezit van auto en rijbewijs.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een aantrekkelijke functie in ons team. Salariëring volgens CAO GGZ, FWG 50. Wij scheppen voorwaarden voor bijscholing en/of verdere opleiding.

Je reactie ontvangen we graag voor 30 juni 2019: schriftelijke sollicitatie, CV, kopie verklaring vooropleidingseisen. Bij aanstelling dient een ‘verklaring omtrent gedrag’ te worden overlegd. Het natrekken van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure

De Kreek – Premiumzorg GGZ
Paul Vanhaeren en  Marjan Oosterhoff, bestuurders
Nieuwstraat 19, 4501 BA OOSTBURG

De selectiegesprekken vinden plaats in Sas van Gent.

Mail naar:

dhr. P. Vanhaeren of mevr. M. Oosterhoff